Informații principale

Editare document .word

Poziție: Nu este specificat

Start: Îndată ce este posibil

Final: Nu este specificat

Localizare: Bucuresti, România

Metoda de colaborare: Doar proiect

Tarif pe oră: Nu este specificat

Ultima actualizare: 1 Mai. 2024

Descrierea și cerințele proiectului

Căutăm cunoscători ai programului de editare Microsoft Word pentru a transforma un manuscris brut într-un document Word bine structurat și pregătit pentru publicare. Manuscrisul este completat, nefiind necesară adăugarea de text sau corectarea gramaticală, ci doar aranjarea pentru a respecta anumite standarde de editare. Are un total de 190 de pagini.

Pentru acest proiect este necesar ca textul, la final, să respecte cerințele stabilite inițiale (font, dimensiune, spațiere, margini, așezare), precum și stilul agreat pentru titluri, subtitluri, capitole, antet și subsol. Textul în cauză este unul legislativ așa că cerințele menționate anterior vor fi respectate unitar (dimensiunea textului va fi aceeași pentru tot textul, aranjarea la fel șamd), astfel că proiectul poate fi realizat într-un termen relativ scurt. În principiu, fiind vorba de legi, capitolele vor arăta la fel și nu este nevoie de improvizații sau schimbări.

Pentru acest proiect, sunt foarte importante cunoștințele despre paginație, numerotarea paginilor în word (chiar și când sunt inserate funcții de Break page), așezarea antetului și subsolului. 

 Suntem deschiși la orice propunere pentru acest proiect, atât timp cât se respectă următoarele criterii: termen de maximum câteva zile și deținerea cunoștințelor despre aranjarea, numerotarea și formatarea documentelor .word. Vârsta sau domeniul profesional nu sunt criterii foarte importante. 

Sunt foarte importante atenția la detalii și respectarea strictă a instrucțiunilor de formatare, precum și capacitatea de a respecta termenele stricte de predare.

Proiectele reușite pot deschide calea unei colaborări pe lungă durată.

Mulțumim anticipat, orice ofertă va fi analizată cu atenție și va primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.
 

Categorie

-